2 Temmuz 2010 Cuma

Hamak Keyfi

Hamak keyfine kimse hayır diyemez.

İlkbaharın ılık esintileri bizleri keyiflendirirken yaz mevsimini de coşkuyla karşılamaya hazırlanırız. Yaz denilince ilk akla gelen tatil ve dinlenmedir.

Havaların ısınmasıyla birlikte dış mekanların düzenlenmesi hız kazanır. Karanlık ve puslu kış döneminin yoğun ve stresli aynı zamanda zorlu koşullarından sonra bahçelerde ve geniş teraslarda hamaklar kurulmaya başlanır. Siz de kendinize özel dinlenme ya da keyif köşesi oluşturabilirsiniz. Mesela bahçenizde ya da terasınızda hamak kurabilirsiniz. Düzenlediğiniz bahçe ya da terasınızda dilediğiniz renk kumaş ve ebatlardaki hamakları uygun şekilde bir ağaç dalına ya da standlı olarak kurmanız mümkün.

Şu günlerde deniz kenarına kaçamak yapıp da gitmeniz mümkün görünmüyorsa baharın ışıltısında balkon, teras veya bahçelerde masmavi denizin pırıltısı, altın renginde kumlar ve palmiye ağaçlarının gölgesinde olduğunuzu hayal edebileceğiniz keyif köşesi kurmak cazip görünüyor.

İşte bu keyfi yaşayabileceğiniz, size özel köşeler için hamak modelleri ve hoş görüntüler... buyrunuz,










Ve son derece keyifli bir hamak ve tekne. Yoğun çalışma temposunda olduğunuz şu günlerde sizleri huzur verici muhteşem  görüntülerle başbaşa bırakalım... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder